Actie of reactie?

Het regent hier, niet heel hard maar het regent wel degelijk. Dagelijks een kort buitje, een kort buitje inzichten. Gisteren had ik er eentje en vanavond weer. Dagelijks een kort en heftig buitje.

Het is ook de fase van de maan, de balsemieke maan, tijd om dat wat je geleerd hebt van je fouten in de praktijk te brengen. En ik leer momenteel het meeste over mezelf. Over wat ik doe en hoe ik dat kan verbeteren.

Vanavond pakte ik een kopje thee en op het label van het theezakje staat een wijsheid. Dat was deze keer: Act, don’t reactie. En dat zette me aan het denken over wat ik doe. Ik kwam tot de conclusie dat ik reageer. Ik blink echt uit in afwachten en de kat uit de boom kijken.

Dat doe ik privé en zakelijk. En dat brengt me niet wat ik wil. Wanneer ik wil bereiken wat ik bereiken wil, zal ik in actie moeten komen. Niet afwachten, actief bezig gaan zijn. Ik geloof dat wat je nodig hebt, naar je toekomt. Maar daar moet je wel voor open staan en op het juiste moment in actie komen anders gebeurd er niets. Dan gaat je kans voorbij.

Leerpunt vandaag is dus in actie komen. Pfff……dat is niet gewoon doen. Dat is een gedragsverandering. Dat heeft tijd nodig. Hmmm… gelukkig is het bijna nieuwe maan, de tijd om intentie te zetten en open te staan voor nieuwe ideeën. Ik weet waarmee ik aan het werk ga. Daar ga ik tijd voor inplannen.

Mooi he, dat de natuurlijke tijd en de maan energie ons zo ondersteund het beste uit onszelf te halen. In 28 dagen doorloop je een cyclus die past bij je gevoel, je intuïtie. Elke maanfase heeft zijn eigen energie, energie die jij gebruikt om verder te komen, om jezelf te ontwikkelen. Om te worden wie je bent.

Het is iets dat je echt moet ervaren, ik kan het je wel uitleggen maar dan mis je nog steeds wat. Pas wanneer je het ervaart, merkt je wat het met je doet. Dan pas merkt je hoe het voor je werkt. Wanneer je een keer de maancyclus gevolgd hebt, voel je en weet je wat het voor je doet.

Wil je het een keer ervaren? Doe dan mee met mijn online maanviering. Met zo’n maanviering krijg je van mij 5 dagen lang dagelijks een filmpje met uitleg, een mooi werkboek met info, recepten en tips. Op dag 2, 3 en 4 krijg je van mij een geleide meditatie om connectie te maken met de kleur van de maan, de maan en met de aarde. En alles staat bij elkaar in de online akka-demie.nl. Je boft, ik heb er een mooie aanbieding voor; tot nieuwe maan ontvang je dit pakket, met een waarde van € 50,00, voor slecht € 35,00.

Mee doen? Schrijf je in via http://akka-demie.nl/?product=online-maan-vieringen en ervaar de energie van de Maan van de Bliksem. De energie waarbij je gaat kijken naar de dingen van de afgelopen maanden en gaat zien hoe alles in je leven voor dit jaar tot wasdom komt. En dat wat nog een duwtje in de rug kan gebruiken, gaan we ondersteunen. Mooi he? Doe mee en ervaar het! http://akka-demie.nl/?product=online-maan-vieringen

 

Liefs,

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten