De heks in 2020

Het blijft ieder jaar weer een heikel punt voor mij, mijn jaarplanning maken. Als ondernemer is het verrekte handig wanneer je er eentje hebt. Dan ben je niet zo doelloos aan het werk. Maar ik zie er wel ieder jaar weer tegen op.

Weet jij al wat je gaat doen dit jaar? Hier in huis zijn wij niet zo van het plannen en laten dingen meestal op zijn beloop. Het gevolg is wel dat bepaalde klussen al jaren liggen te wachten tot ze een keer gedaan worden. Als ondernemer kan ik dat natuurlijk niet doen, dan komt er niets klaar. Daarom maak ik een jaarplanning. Dit jaar loopt hij zelfs door tot in 2021, gewoon omdat ik het werk anders niet af krijg.

Heb jij een doel voor dit jaar? Met mijn bedrijf het ik dit jaar als doel om vrouwen te laten voelen dat er ook een heks in hun zit. Een helende, empathische, krachtige, sensuele vrouw. En daarvoor ga ik gebruik maken van mijn producten. In het voorjaar en najaar zijn er weer de kruidenthee workshops, vanaf april kan je weer meedoen met de online maanvieringen en in juni komt er een grote lancering van de heksenopleiding. Zet het maar vast in je agenda.

De kruiden workshops zijn klaar, daar kan je je voor inschrijven. Tijdens deze workshop ga je vooral met je helende kant aan de slag. Je maakt een prachtige kruidenthee voor bijvoorbeeld je hooikoorts.

De maanvieringen moet ik bijwerken. Ik heb ze een jaar geleden gemaakt, alleen geen rekening gehouden met de data. In de video’s heb ik vrolijk data genoemd en weekdagen terwijl de volle maan ieder jaar op een andere dag valt……….oeps!

Mijn heksenopleiding is nog niet af, maar je kan al wel beginnen. Les 1 t/m 5 staan al klaar. Les 6 t/m 12 moet ik nog ‘even’ maken. Dat kost tijd en dat verwacht ik begin 2021 af te ronden. Iedere les moet ik schrijven, werkboek maken, video’s opnemen en monteren en online beschikbaar maken. Voor iedere les meer dan een maand werk, maar dan staat er ook wel wat moois!

De drie dingen die ik hierboven genoemd heb, zijn mijn hoofddoelen. Daarnaast ga ik nog werken aan mijn eigen ontwikkeling door masterclasses te volgen, veel te lezen en me te blijven verdiepen in het ondernemerschap. Ik heb nog een boekenplank vol met boeken en online cursussen die door kan worstelen.

Maar ik begin het maken van mijn jaarplanning met het inplannen van mijn vakanties en vrije dagen. Rust is net zo belangrijk als actie. Om mijn vrije dagen plan ik mijn werkzaamheden heen. Met gaten, want je weet nooit wat er nog kan gebeuren. Niets staat vast. Er is wel een doel en daar werk ik naartoe, maar ik laat ruimte voor wat het universum op mijn pad brengt. De onvoorziene omstandigheden zeg maar.

Heb je al een idee wat je gaat doen dit jaar? Misschien is het handig om een globale planning te maken en een doel te stellen anders blijft alles op losse schroeven staan.

Leef vanuit je hart.

Liefs,

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten