Mijn belofte aan mezelf

Met nieuwe maan heb ik mijn intentie gezet. Ik heb hem opgeschreven, helemaal uitgewerkt. Hoe voel ik me wanneer deze intentie uitkomt? Hoe zie ik het voor me? Wat moet ik ervoor doen om het zover te laten komen? Ik ben alles nagelopen en heb een echte belofte aan mezelf gemaakt.

De energie van de nieuwe maan is een mooie energie om te gebruiken om je dromen en / of wensen uit te laten komen. Waar bij volle maan de energie in de natuur en in je persoon hoog en uitbundig is, is de energie van de nieuwe maan laag en ingetogen. Deze energie brengt je dicht bij jezelf en zorgt ervoor dat je goed kan reflecteren.

Nieuwe maan energie zorgt er ook voor dat je vaak alleen wil zijn of dat je in ieder geval dat gevoel hebt. En het zijn juist die momenten dat je alleen bent die je goed kan gebruiken om te reflecteren en te mediteren. Om helemaal naar binnen te keren en te voelen wat je nu echt wil. Het is heel mooi en fijn om daar echt even de tijd voor te nemen met nieuwe maan. Afgelopen nieuwe maan ben ik er echt voor gaan zitten.

Ik heb eerst gemediteerd. Door te mediteren kom je in het nu en dicht bij jezelf. Het is dan echt mogelijk om je aandacht naar binnen te richten en diep van binnen te voelen wat je belangrijk vindt. Bij mij kwam heel duidelijk naar boven borrelen dat ik mijn kruidenthee workshop af moet maken. Dat is belangrijk voor me.

Naast wat ik wil bereiken en hoe dat zou voelen, heb ik ook opgeschreven hoe ik dat ging bereiken. Als eerste heb ik mijn werkzaamheden in mijn planning gezet. Ik heb tijd geblokkeerd om eraan te werken. Wat moet ik doen en wanneer ga ik dat doen? Dat inspireerde mij vorige week ook tot het schrijven van een blog over kruiden. Daaruit volgde weer verschillende sociale media posts over het onderwerp en de eraan gerelateerde workshop.

Ik heb ook opgeschreven hoe ik mezelf spiritueel ging ondersteunen zodat ik mijn intentie voor elkaar zou krijgen. Een belangrijk deel is doorzettingsvermogen en om mijn doorzettingsvermogen te stimuleren, heb ik de kleur geel ingezet. Ik heb bewust een paar gele stiften op mijn werktafel laten slingeren. Daarnaast liggen er twee gele stenen op mijn toetsenbord. Vorige week had ik ook mijn nagels geel gelakt. Zaterdag heb ik een geel polsbandje voor mezelf gemaakt dat ik sinds gisteren draag (nagellak moest er ook weer af). En sinds vandaag ligt er ook nog een geel boek op mijn werktafel.

Mijn workshop vordert gestaag en ik merk dat ik op sommige fronten wel een drempel over moet. Maar dat is niet erg. Angst is een slechte raadgever en wanneer je de moeilijke dingen toch doet, vallen ze achteraf gezien vaak mee. Deze week ga ik werken aan het werkboek voor de workshop en ga ik data prikken wanneer ik de workshop wil gaan houden. Ik ga de data niet alleen prikken, maar ook publiceren. Niet alleen hier op de site maar ook via Facebook en Instagram. Hou me in de gaten want ik heb mezelf beloofd om met volle maan de workshop op de rails te hebben!

Leef vanuit je hart!

Liefs,

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten