Voel wat je moet doen

De eerste keer dat ik het bos inging om te filmen, was ik bloed nerveus. Het hele scenario van wat er allemaal mis kon gaan, ging door mijn hoofd. Van honden die langs renden tot mensen die mij hun misprijzende mening stevig duidelijk willen maken. Het kwam allemaal voorbij. En toch ben ik gegaan, toch heb ik het gedaan omdat het goed voelde.

Na een jaar zoeken hoe ik mijn voedingspraktijk van de grond moest krijgen, wist ik eindelijk waar mijn toekomst lag. Het was niet in voeding maar in het Heks zijn. In het leven met de natuur, het weten van de kruiden, de stenen en de kleuren. Het zijn wie je bent. Niet meer geheimzinnig doen over waar ik in geloof, maar er recht voor uitkomen.

In januari deed ik mijn eerste Volle Maan Challenge. Binnen twee weken had ik het in elkaar zitten en stond het klaar voor de deelnemers. Het kwam vanuit mijn hart en het vloeide. Het ging zoals het moest gaan. Niet helemaal vanzelf maar wel vol passie en inspiratie. Volledig vanuit mijn gevoel.

En die stap om niet een deel van mezelf niet langer te verbergen maar daar zelfs mee op de voorgrond te treden, heeft met veel gebracht. Maandelijks maak ik met veel plezier, passie en inspiratie een online maanviering. Het voelt goed om deze mooie kennis en ervaring te delen. Het is iets waar naar mijn mening iedereen kennis mee zou moeten maken.

Want leven volgens de maan is onderdeel van onze natuur. Het begeleid je naar een rustiger en dieper leven. En dat geeft je weer inspiratie en passie. Je weet precies wat je moet doen en je vertrouwd op wat komen gaat.

Dat doe ik ook, ik heb vertrouwen in wat komen gaat. Vertrouwen in dat wat ik nodig hebt komt en dat ik het inzicht heb om te handelen. Ik vertrouw op mijn intuïtie en mijn gevoel. Mijn hart verteld me wat ik moet doen.

Maak kennis met de werking van de maan en zet ook de eerste stappen naar vertrouwen op je intuïtie. Doe mee met de online Maanviering van augustus en ga iets moois ervaren. Ga ervaren hoe je gevoel je laat zien wat je moet doen: http://akka-demie.nl/?product=online-maan-vieringen

 

Liefs,

Deze website maakt gebruik van Google Analytics cookies meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten